Vanliga frågor

 

Varför välja Under hundra ?

Produkterna är av högsta kvalitet, väldigt koncentrerade och dryga vilket ger fantastiska resultat. Många reagerar positivt över den fantastiska doften som de olika serierna har och att håret aldrig blir ”mättat” av användandet utan bara blir bättre och bättre med tiden.

Hur kontaktar jag Under hundra för hjälp ?

Om du behöver kontakta oss eller har några frågor angående orderstatus, frakt eller andra frågor, vänligen besök kontakta oss.

 

Hur gör jag en retur?

Om paketet returneras återbetalar vi köpeskillingen, exklusive tur- och returfrakt, förutsatt att produkten inte har öppnats samt tvättats. Vid retur står du för returkostnaden och transportrisken, vi föreslår därför att du packar din retur väl och använder dig av spårbar frakt. Vid returer måste du använda dig utav ett spårbart alternativ och sedan meddela oss spårningsnumret. Kontkta oss först för att få rätt leveransadress.

 

Kan jag ångra eller ändra mitt köp efter beställning?

För att avbeställa eller ändra en order är det viktigt att du hör av dig till oss så fort som möjligt. Detta kan du göra enklast via vår live-chat eller via mail på Underhundra24@hotmail.com. Det är viktigt att du gör detta så snart som möjligt efter att du har lagt din beställning för att vi ska kunna ändra produkten. Beställningar skickas ofta inom loppet av 60 minuter och ändringar eller avbeställningar måste ske inom denna tidsram för att undvika att vi redan har skickat iväg produkten

 

Hur lång är leveranstiden för min order?  

Vi skickar vanligtvis din beställning samma dag om du gör den innan kl 14. Görs beställningen efter kl 14 skickas ordern dagen därpå. Om du gör din beställning på fredag efter kl 14 eller på en helgdag skickar vi beställningen nästkommande vardag.

Vår leveranstid är uppskattad till mellan 1-3 arbetsdagar efter att ha lämnats över till vald transportör. Under Helger, Storhelger och Högtider kan leveranstiderna vara något längre p.g.a hög belastning hos våra partners.

 

Vad kostar frakten för min order och vilka transportörer kan jag välja mellan?

 Om ditt ordervärde överstiger 350kr blir det fri frakt på din order med alla våra leverantörer.

 Vår fraktavgift på ordrar under 350kr är 39kr för PostNord.

Liquid error: Could not find asset snippets/slideshow.liquid